VIP-VIP TERKENAL!!

Thursday, August 4, 2011

Follow u..follow me back Ok...haha

Salam ramadhan kareem to all my dear readers.....=)







okess..sperti gmbr diatas dan tjuk entry nie ak nk ckp skit psl bab follow memfollow nie....td ak tgh2 on fb ttba ak ad la nmpk status seorang blogger yg kira tip top jgk la kan...kirenyer..boleh than la blog dyer...ramai followers..and blog dyer mmg best la jgk....tp sbenarnyer ak xkesah la sgt...hehe...cuma nk bg pendapat ak skit jer ttg status itu.....

ermm..siapa blogger tue.. xperlu la korg tau ea...haha..ok..ad sesetengah blogger bila dyer follow blog org lain then mesti dyer tinggaalkan jejak kan??..right??..and mesti dyer tulis kt chatbox "follow u..follow me back"..lebih kurang mcm tue la kan....hehe..perkara tue dh jd biasa.untuk blogger yg bru...btol x??..hehe..


BUT....ada  sesetengah blogger xska bila blogger lain suruh dyer follow smula....kirenyer dyer  akan follow blog yg dyer suka jer...haha..memilih btol!!..huhu!!..ops!!...biasa la kan...rambut sama hitam..tp hati len2...hehe...right??..TAPI!!!....bg aku la kan...aku tak kesah langsung lau ada blogger bru yg suruh aku follow blog dyer org....serius weh!!..ta kesah..aku join jer!!..bila ada yg tinggalkan jejak dyer org..confirm2 la aku gi jenguk blog dyer org jugak....kira nya...aku xmemilih sgt la nk follow blog2 nie....biase jer kot!!..

bukannyer susah mner pon..lau org dh follow kita..apa salahnyer kita follow smula dyer org kan..wat per la nak bandingkan sgt dgn blogger2 yg tip top2 tue???...kita nie mnusia sama jer...xder yg sempurna pon kan???..at least kita hargai la dyer...btol x???..xsemua hasil tulisan nyer hebat2..bergantung pd org la kan..itu pendapat ak la...ok??..pendapat org lain2 kan??

so...lau dyer org xnk follow...biar jer la dyer dgn cara dyer..xperlu jugak untuk kita paksa...btol x???..xpyh hrp sgt la..ramai lg blogger2 lain yg baik hati akn follow korg..hehe...so bila kiter nk follow blog org...follow la dgn ikhlas...xperlu nk berharap sgt...btol x??..so buat biasa jer..right???..peace!!...ok..nie skadar buah pandangan aku....hehe...tata...salam...=)


p/s:- pendapat korg plak???..mcm ner???..cer citer skit...hehe..:P

9 comments:

  1. setuju!! walaupun kadang2 org tipu ckp da follow tp sebenarnye x follow pun xpe lah.die tipu die yg dose..
    org da susah2 follow kite,ape la salahnye follow org tu balik kan...

    ReplyDelete
  2. chae ra:-haah..tue la psl...make sure pastikan sper yg follow kiter...check btol2...then bru kiter follow dyer...hehe..tp lau sy..dh singgah blog tue..sy tros jer follow..kdg2 jd silent reader jer...hehe

    ReplyDelete
  3. betul3..biarlah pengunjung tu kata apa pun, suruh follow ke apa ke. ikutlah, kira oklah tu depa suruh follow..nak ke tak nak, ikut kitalah.bukan isu sangat pun..tak pasal2 new blogger je kena dgn isu mcm ni..mcm saya...huhu..tapi saya tak paksa org pun nk follow saya..tak ckp pun, suruh follow balik..hehe

    ReplyDelete
  4. shorim kasih:-haha...yg penting follow dgn ikhlas jer..lu myra...xkesah pon nk follow sper2..tp xska jgk yg jnis nk tipu2 nie....

    ReplyDelete
  5. tapi kan, akak nak masuk bakul angkat sendiri jap.. sape2 yang singgah blog akak walaupun tak follow, cecepat akak g singgah blog diorang n terus follow n like fb sebab bukan susah pn hihi.. tapi kalau tak follow balik ke unfollow ke pun akak tak marah sbb akak pk, mane la tau update entry korang best2, bley akak roger2 hihi..

    ReplyDelete
  6. nashanadz:- bgus la akk nie...tue yg sy suka tue...kn senang jer mcm tue..hehe..mudah kan??.

    ReplyDelete
  7. betul3x..kite suka sangat dengan kata2 u..kelas nyah! buat apa nak pening2..tak rugi pun klu follow.
    Cam awak, awk terpilih antara follower yang bertuah..so,jom ke blog saya..want to give u something.need ur details text me to my FB (siti hajar seleman).tq.

    ReplyDelete