VIP-VIP TERKENAL!!

Friday, September 23, 2011

2 tempat yang paling yg boleh buat aku tenang n cools!!

Assalamualaikum...oke3..nak hupdate laju2 nie..memandangkan mood menaip tengah ada..so apa lagi..update blog lakan..kehkehkeh...sebenarnya sekarang aku tengah kusut giler nie..xtau la kusut pasal apa..kahkahkah..tapi kenyataannya begitu lah..

Semenjak dua menjak nie mood aku tak berapa nak okey la..ada jer benda yg buat aku rasa kusut sangat and aku malas nak pikir..pastu dengan keadaan macam nie..sapa2 yg salah cakap n perbuatan dyer tue sangatlah menjengkelkan buat aku...aku mesti tension giler and terus marah2 orang itu...haha..jahat x??..nasib la kan..*buruk btoi perangai*

ermm..time emosi aku tengah xstabil or touching..ada 2 tempat yg buat aku rasa tenang dan lega jer..haha..ok.kalau nk tau sila baca sampai habis..yerk??..



ermm....salah satunyer pantai laa...sebab aku ni memang suka sangat tgk pantai...rasa tenang jer tengok buih2 laut...dengan pokok kelapanya....seriously mmg buat aku terpegun laa...



ok..lagi satu tempat yang aku suka adalah hutan..hoho...jadi orang hutan sekejap..kahkahkah...ermm..hutan nie bagi aku keindahan dia sangat unik tau...dengan kicauan burung...bunyi cengkerik..mampu buat aku rileks n cool...tue baru dalam hutan..belum lagi lepak2 tepi sungai atau air terjun..perghh memang best la!!!..terbaiikk!!..



haha...amacam??..aku rasa korang sama jer kot dgn aku..kah3...sama ker??..entohh ler..




P/s:-bilalah dapat bercuti ke bali erk??..herm *__*..(xboleh bla..satu malaysia pon xabis pusing lg ada hati nk gi bali..haha)

4 comments:

  1. sangat suka pantai, tapi tak suka huta..seramm..

    ReplyDelete
  2. tempat macam nie kdang leh ilangkan tension.nak bgitau nie,salah 1 sbb orang x nak komen dkt blog kita kerana ada word verification.harap2 faham la yer.

    ReplyDelete
  3. Lia lomi:-ahaha....xsuka hutan sbb tkut pacat yerk??

    hek3

    ReplyDelete
  4. My shok:- actually word verification tue apa yer??sy xbrp pndai sbenarnyer...xtau nk setting bg mudah mcm ner..

    ReplyDelete