VIP-VIP TERKENAL!!

Friday, October 7, 2011

Entry Bersawang..

Assalamualaikum semua!!..ermm agak lama aku tak update belog aku nie..dan lama juga xmenjejak blog2 sahabat blogger yg lain..sebabnya aku agak busy bekerja sekarang ni..actually aku duduk rumah jer..dan memang agak malas nak cari kerja..haha...but ada sorang mak cik nie dyer mintak aku tlg jagakan butik pakaian dyer..kebetulan plk rumah mak cik nie dkt jer dgn umh aku..so dgn hati terbuka aku kerja jer lah kan..dari duduk rumah duit xmasuk2 pon...yerr dok??..so jaga butik tiap2 bulan masuk duit..keh3..

Aku mula bekerja seawal 9.00 pagi...xla awl sgt kan..haha..pastu rehat 1.30 smpai 2.30 and then bukak semula pukul 2.45 sampai lah pukul 6.00 petang melayan customer2 yg mcm2 ragam nya...adoihhh pening!!..hehe..petang balik rumah bru lah dapat rehat sikit...pastu balik pulak dh penat..and bila dah penat aku memang xder mood nak update belog aku..haha..xder mood nak share apa2..and klau nak update blog pon..mungkin juga hari sabtu atau hari ahad..sbbnyer aku cuti!! horreyy..dapat lah mengerah otak sikit nak update belog kan..huhu

jadinyer..ini lah entry bersawang aku...kalau aku ada masa..aku akan cuba sedaya upaya aku untuk update belog aku nie dari masa ke semasa..insyaALLAH..jadi disini aku bukanlah blogger tegar seperti NISA KAY yg tiap2 hari hupdate belog..keh3...so korang apa lagi..terjah lah belog cik Nisa nie..mesti korang xkan menyesal punya...kehkehkeh...tata!!..sempat lagi aku promote kan??..



P/s:- aku rasa mcm nak close jer blog nie..hermm...apa pendapat korg?err...